Gå til sideindhold

Om Fritidsundervisning

I UngHedensted tilbyder vi hold og aktiviteter for dig, der har en bestemt interesse, har lyst til at lære noget nyt eller gerne vil dygtiggøre dig.

 

 

UngHedensted er din mulighed for sammen med andre unge at lave spændende aktiviteter, fordybe dig, prøve noget nyt, knytte venskaber, opleve verden og have det sjovt imens. Hos os møder du undervisere, der brænder for deres områder, og som kan inspirere dig til, hvordan du bruger dine interesser – det kan være i hverdagen, i skolen, til fritidsjobbet eller når du skal vælge uddannelse.

 

Du kan tilmelde dig alle vores hold og tilbud, hvis du går i 7. klasse til og med 17 år og du har bopæl eller går i skole i Hedensted Kommune. 

 

Mangler vi et hold?

Synes du der mangler et hold, som kunne interessere dig, så skriv til os her.

 

Afmelding

Når du er optaget på hold, kan du kun melde fra via tlf. eller mail til Ungdomsskolen. Afmeldinger bedes foretaget så tidligt som muligt af hensyn til planlægning og evt. videregivelse af pladsen til en anden.

 

Forsikring

Sørg sammen med dine forældre for, at der er tegnet en fritids- og ulykkesforsikring, så du er dækket, hvis du mod forventning kommer til skade. Kommunen har ikke en kollektiv ulykkesforsikring for børn og unge!Senest opdateret 21.03.2024 06:54 af HRO
Apricore logo